Bună!
Se păstrează la loc uscat ( dar rece ), eventual în pungă de hârtie, dar preferabil într-un vas metalic ( neacoperit pentru ca să "circule" aerul ).
NU se păstrează la frigider ( nici în pungă de nylon ) deoarece se moaie.
Şi, NU se pot păstra mai mult de o lună deoarece se "înmoaie" - dacă le ţi mai mult, trebuie puse iar la prăjit ( pentru puţin timp ) în unsoare şi devin IAR crocante.
Sau, dacă ai o cantitate mare de jumări, atunci se pot păstra în borcan/cratiţă cu unsoare ( peste ele ), într-un spaţiu RECE ( beci/pivniţă ori cămară ), iar în momentul când se termină cele lăsate fără unsoare le pui la topit şi le prăjeşti puţin, astfel ele devin crocante şi sunt ca cele proaspăt făcute.
Toate cele bune.
Se păstrează la loc uscat ( dar rece ), eventual în pungă de hârtie, dar preferabil într-un vas metalic ( neacoperit pentru ca să "circule" aerul )
DaciaRomania întreabă: