Servus @aℓℓєxish! Dietene drastice, necontrolate duc în timp la afecțiuni severe ale organelor, afectând deseori iremediabil pancreasul. Trebuie mâncat mai puțin dar echilibrat, potolodind senzația de foame ronțăind legume crude. Greva foamei nu am făcut niciodată, dar diete am ținut doar recomandate de medicul nutriționist.
O zi cu zâmbet să ai!
Cred ca e o mare greseala infometarea. Vad de multe ori fete care pun intrebarea pe TPU "Cat pot sa slabesc daca nu mananc 2-3 zile nimic?' Mi se pare o mare greseala. Daca vrei sa slabesti, infometarea trebuie exclusa ca metoda, nu face nimic altceva decat sa te imbolnaveasca.
Pt a slabi am renuntat la dulciuri, sucuri, prajeli si mancare fast-food. Nu slabesti 5 kg pe saptamana, dar se vede o diferenta.
Este adevarat in ziua de azi foarte multa lume vrea sa tina cura de slabire. Ceea ce nu tin multi dintre ei cont este ca nu ii nevoie sa faci FOAME.Tot ceea ce trebuie sa faci este tai din ele cum ar fi:painea,pastele fainoase,zaharul, grasimile etc, dar nu de tot pentru ca organismul are nevoie de cate putin din toate.Asa ca nu ii nevoie decat de un pic de foame, ii nevoie sa iai toate cele trei mese zi, si cel mai important este sa nu mai mananci seara cu 4 ore inainte de culcareDeci pentru cine vrea sa slabeasca este sa faca si putine foame, daca nu tai mancare si nu iti e putin foame na ai cum sa slbesti, dar asta nu inseamna sa lesini
Cea mai buna metoda de slabit este sa suferi din dragoste: nu mananci, dar nici nu-ti trebuie.
Immm,nu prea sunt de acord, de ce sa iti strici corpul pentru cineva care nu merita?sa fim seriosi persoana respectiva dupa care suferi crezi ca stie ca u nu mananci zi de zi si plangi si te consumi sau cel putin i-ar pasa? nu cred! asa ca fi RELAX nu sunt de acord cu tine
Sincera sa fiu eu sunt slaba de cand ma stiu.si vreau sa ma ingras. unele imi spun ce bine iti sta.altele: mai ingrasa-te si u.)
Depinde in ce conditii se ajunge de o persoana apeleaza la infometare de exemplu daca ai parintii grasi cu sg nu o sa fi tu slaba si cu siguranta lumea o sa rada de tine o sa faca comentarii deranjante legate de kg tale nimeni nu stie de fapt ca tu probabil ai probleme cu glanda ca parintii sunt supraponderali iar tu ca sa nu mai fi vazut asa incerci faci sport mananci doar o salata 2 pe zi si observi ca nu e nici o diferenta atunci apelezi la pastile de slabit care iti ia pofta de mancare care iti da senzatia de sete care probabil fac si rau nu doar te ajuta sa slabesti atunci poti tu sa te rogi la Dumnezeu sa te fereasca cat vrei tu dar daca ai fi in situatia asta si ai fi deprimata de felul cum arati ai face tot posibilul sa slabesti.iti spun pentru ca eu trec prin aceasta criza
DaciaRomania întreabă: