Foile de lasagna se fac din acelasi aluat ca la taiteii de casa, se fierb in apa clocotita cca.2-3 minute si se scot pe un suport metalic plan pentru a se scurge, nu se fierb mult pentru ca devin pastosi, chiar daca ai senzatia ca nu sunt fiert 2-3 minute ajung, si se adauga foile pe rand si apa din abundenta, pentru ca altfel se lipesc unele de celelalte(la apa se adauga putin ulei)
Buna!
Uite reteta completa aici,
http://www.retetecalamama.ro/......-casa.html
Te pup!
Bună!
În general, foile de lasagna se prepară din acelaşi tip de aluat ca şi tăieţeii de casă.
Vezi diverse reţete la linkul :
http://www.gustos.ro/retete-culinare/aluat-pentru-foi-lasagne.html
http://www.lauraadamache.ro/2008/09/lasagne-alla-bolognese.html#
http://www.retete-gustoase.ro/link.php?article_key=4191746182
http://andreea.dorobantu.name/paste/lasagna-cu-foi-home-made/
Toate cele bune.
Bună.
Super gustoasă, aici,
http://www.retetecalamama.ro/......-casa.html
Numai Bine.
anonim_4396 întreabă: