Amesteci compozitia cu pesmet, te speli pe maini, te dai cu ulei de gatit pe maini, si le faci cu mana rotunde, pesemetul iti va folosi ca sa fie mai usor de modelat, nu sa se imprastie cand vrei sa le faci rotunde. Bafta
Multumesc frumos :*
Cu placere, totusi intreaba-ti mama de care pesmet poti folosi ca sa fi sigura, sa nu iasa vreo tampenie, in caz ca nu stiu exact de care pesmet se puna la galuste.
OK. Dar la consistenta ei mai merge si pesmet pus? De exemplu eu pun 1 ou, gris cat cuprinde(dupa ochi), putina sare; cam cat pesmet pun?
Pui din ochi, cat sa stea in forma pe care o faci.
Daca iti ies primesc si eu funda si un castron de supa? supa de galusti e preferata mea
Sigur ca da. iti mai dadusem o funda dar vad ca nu e :* iti dau acum. si a mea tot cea de galusti
Merci ma duc acum sa-i zic lui mama sa-mi faca si mie.
sa ai pofta :*
Eu m-am referit sa le fac rotunde. daca nu le las mult la fiert ies tot ovale pentru ca sunt luate cu lingura asa cum fac majoritatea si daca nu le las mult la fiert sunt nefacute
Bine ca nu le vrei patrate, asta da problema
Am vazut o poza pe net cu ele patrate ) dar nu imi explic cum le-a facut
anonim_4396 întreabă: