Buna!
Felii de paine;
oua;
sare;
ulei pentru prajit.
Dai direct feliile de paine prin ou batut cu sare, pui la prajit in ulei incins.Le scoti apoi pe hartie absorbanta si le savurezi.Asa-i ca-i floare la ureche?
Desigur, daca ai o cantitate mai mare de paine, poti adauga lapte in compozitia de oua, pentru a o inmulti.
Pa, pa!
Bună! Uite aici o rețetă deosebită! http://zinnaida.ro/2010/10/12/retete-culinare-ochiuri/
INGREDiENTE
2 oua 4 felii de paine toast 2 lingurite de zahar zahar vanilat esenta de vanilie 3 linguri de lapte
Mod de preparare
Pentru paine prajita cu ou, zahar si vanilie se bat ouale bine. Se adauga apoi zaharul, zaharul vanilat, putina esenta de vanilie si laptele. Se amesteca bine pana se topeste putin zaharul. Se da painea prin ou si se prajeste.
Intr-un castron pui 2-3 oua si un praf de sare si le bati apoi dai painea prin ou si o bagi la prajit
6-7 felii de paine ( de preferinta mai veche)
2 oua
150 ml lapte
sare
ulei.
Feliile de paine se taie in doua, se trec prin lapte si prin ouale batute cu putina sare. Se prajesc in ulei incins si se scot pe un servet de hartie... fundita?
LisaJulie întreabă: