| ghostk1d a întrebat:

Cum se face supa de pui? Ca am ramas singur acasa si habar nu am sa mi fac o supa rolling on the floor sau o supa simpla si delicioasa?:d.

Răspuns Câştigător
| LifeLife a răspuns:

Carnea de pui se pune la fiert in 1, 5 l apa. Dupa ce se aduna toata spuma formata se adauga ceapa si legumele curatate, spalate si taiate in doua, fierband in continuare cca. 45-50 minute. Cand carnea de pui si legumele (morcovul in special fierbe mai incet) sunt fierte se poate adauga vegeta sau alt concentrat de legume, apoi se potriveste supa de sare si gata happy

6 răspunsuri:
| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Carnea de pui se pune la fiert in 1, 5 l apa. Dupa ce se aduna toata spuma formata se adauga ceapa si legumele curatate, spalate si taiate in doua, fierband in continuare cca. 45-50 minute. Cand carnea de pui si legumele (morcovul in special fierbe mai incet) sunt fierte se poate adauga vegeta sau alt concentrat de legume, apoi se potriveste supa de sare si gata. Miera lene sa scriu scuze

| WedDye a răspuns:

Supa delikat cu gust de pui la pachet... o gasesti in magazine laughing) in 5 min e gata
Eu numai din aia mananc

| ghostk1d explică (pentru WedDye):

Mi am bagat peste upa mea laughing facuta de mana o supa din plic.s curios sa vad ce monstru ieslaughing

| Cristian0884df11 a răspuns (pentru WedDye):

Dar ai grija ca nu e sanatoasa e plina de E-uri si da recununosc cand esti singur acasa si nu sti sa faci supa de casa cumperi si mamanci asa dar nu des!