anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De maine(luni) vreau sa fiu mai atenta cu ceea ce mananc, mai exact vreau sa tin un regim alimentar dat prin faptul va vreau sa dau jos cateva kilograme, pentru ca ma pregatesc de un eveniment importantbig grin.
Regimul suna cam asa: `dimineata si seara maninci un shake preparat cu iaurt dietetic si fructe sau numai pe baza de fructe mixate. La masa de prinz maninci o friptura(piept de pui sau peste) cu o garnitura de legume sau o salata mare de cruditati. Este necesar sa bei zilnic 2-3 litri de apa, limonada pe baza de lamiie, grapefruit (fara zahar) si ceaiuri (ceai verde, soc, macese). `
Si acum intrebarea mea: pot inlocui carnea cu snitel semipreparat din soia de la Aldis? Ce stiti despre el, ingrasa sau dauneaza organismului daca il consum zilnic(ma refer in timpul dietei)?

5 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Este mai buna carnea fiarta sau facuta la gratar, decat un snitel prajit in ulei, insa o data te poti abate de la dieta si-ti poti face si poftabig grinBafta!

| Demoiselle a răspuns:

Nu mananc carne deloc, nicicum! de aia am ales soia... e ceva ce imi place, dar sper sa nu imi dauneze sau sa ma ingrase...

| PrINcEss_Y a răspuns:

Mai bine nu o sa-ti faca rau chiar daca nu ingrasa, mai bine ceva proaspat sau piep de pui congelat pentru friptura dar fara condimente ci doar piper si sare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as zice sa nu inlocuiesti carnea cu semi-preparate, indiferent ca-s de la acea firma, sau de la alta.Alege pieptul de pui pe gratar, eu zic ca este cea mai buna alegere. Succes!

| mecfoy a răspuns:

Este cat de cat in regula, daca nu ai timp sa-ti faci pui pe gratar. Daca mananci vreo 200-300 grame de snitel, tot o sa slabesti cu dieta pe care ai insiruit-o tu acolo!winking