| anonimulll123123 a întrebat:

de un timp am facut o "pasiune" pentru painea prajita. Ce beneficii are si credezi ca finnd consumata in exces poate avea alte efecte?

9 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Painea prajita in grasimi(uleiuri vegetale sau grasimi animale)si consumata in exces este daunatoare sanatatii--- din cauza faptului ca, la temperaturi inalte, grasimile se descompun in produsi toxici pentru organism.

| etudor a răspuns:

Foloseste prajitorul de paine si astfel nu mai adugi alte calorii provenite din grasimile in care ai prajit

| Mihaela1964 a răspuns:

Te poate constipa si ingrasa, in rest nu vad de ce ti-ar face rau...

Răspuns utilizator avertizat
| nicoleee30 a răspuns:

Painea prajita e ok, adica orice e ok daca nu e consumat in exces. Eu zic ca e bine daca manci doar dimineata 2 felii de paine prajita. Dar doar 2, maxim 3 pe zi ...ca altfel, risti sa te ingrasi si am auzit ca painea contine E-uri nesanatosi...

| Dina10 a răspuns:

Poti sa mananci paine prajita in locul celei neprajite, dar nu mai mult. Oricum este mai sanatoasa prajita si iti ajuta si digestia.

| etudor a răspuns (pentru Dina10):

Foloseste prajitorul de paine si nu mai adaugi calorii si prin prajirea ei in grasime

| Dina10 a răspuns (pentru etudor):

Se intelege de la sine ca piinea este prajita cu un prajitor de paine. Sunt persoane care prajeste painea in grasime?

Întrebări similare