Este ceva normal, asa se intampla in toate relatiile si mai la toti barbatii. Incearca sa ai mai multa incredere in tine, mergi la sala, ai grija de corpul tau, ia-ti tinute provocatoare care sa-l stimuleze, cauta pe internet pozitii si abordari noi, surprinde-l. Incearca sa te focusezi pe tine mai mult si mai putin pe el, urmareste-ti visul, cariera, scoala, iar restul vor veni de la sine. Sa cersesti nu e niciodata atragator
Și eu cu soțul am trecut prin această etapă, primul pas a fost să discutăm situația ca să nu existe alte îndoieli
Eu una nu am pus presiune pe el, am înțeles situația
Așa era și el foarte stresat din cauza banilor și pur și simplu nu avea chef din cauza gândurilor
Cel mai bine să i oferi un pic de spațiu, până se liniștește și el si apoi să discutați ca să nu se înrăutățească situația fiindcă amândoi aveți nevoile voastre
Sper ca am fost de folos!
Dupa o perioada, se mai raresc partidele.
Puteti bea un pahar de vin inainte, iti poti cumpara lenjerie sexi, poate o lumina difuza si bineinteles, nu uitati sa mai iesit in week-end pe undeva.
Camera mea are mereu ledurile puse iar de obicei stau in chiloti draguti si tricou langa el …in weekenduri iesim destul de des…nu mereu singuri da iesim
La mine și nevasta mea e fix invers. Nu știu ce să zic. Dacă vrei să împărtășim idei și sfaturi unu altuia, da mi un mesaj aici sau pe insta
Alexandru. 666999
Poza alb negru
Fără nici o intenție sau ceva
Dar și eu as avea nevoie de niste sfaturi din punctul de vedere al femeii care vrea sex, că soția mea nu prea poate