Important este sa gatesti ce-ti place sa mananci, sa renunti la paine, la prajeli, la dulciuri, zahar, sare cat mai putina...cam atat. Sfatul meu
Cel mai bine e sa iti faci sucuri. Poti adauga orice in ele. Dar sa fie leguma sa u fructe. Sportul trebuie sa fie foarte intens, fara pauze. Dar iti recomnad sucurile facute de tine cu blenderul
Ar fi bine sa manaci paine neagra. ajuta mult! sau, stiu o 'cura de slabire' in care nu ai voie sa manaci paine deloc doar produse bogate in proteine > intr-o saptamana poti slabi in jur de 6 kg .
Il stii pe Alex Velea? el mananca cel mai mult piept de pui de ex pe gratar si orez, iti recomand aceste alimente+nu stiu ce sport faci tu dar eu iti recomand pentru slabit cardio(alergare la nivel medium intre 30-50min)si incearca sa alergi dimineata inainte de a manca ceva pentru ca asa arzi din grasime.
Incearca si sa mananci mai mutin dar mai des, pentru ca asa creste metabolismul+o cafea care ajuta si ia la cresterea metabolismului, in rest incearca sa bei apa plata si lasa sucurile
Nu ai nevoie de retete....trebuie doar sa:1 mananci mai putin; 2 ia vitamina C in fiecare zi; 3 fa sport funda?
Poti sa traiesti si doar cu batoane de kit-cat si poti slabi atata timp cat consumi mai multe calorii decat inghiti.
Practic, poti manca orice, cu masura. Trebuie miscare.