Incearca sa pui zeama de rodii in zaharul cu care le glazurezi.Sau putina sfecla.da-o prin razatoarea pentru coaja de lamaie/portocala etc.pentru a-i iesi sucul si foloseste 2-3 lingurite din acel suc de la sfecla pentru a da culoare caramelului.Bafta
Raspunsul tau mi s-a parut cel mai bun si mai folositor de aceea l-am ales ca fiind castigator.
Mersi.sper sa ne si spui daca ti-a iesit
O sa va spun cu mare placere!
Pai inceraca sa zdrobesti capsuni, zmeura, sfecla rosie si amesteci sucul cu glazura...
Dupa parerea mea, nu o sa ai cum sa obtii un colorant rosu, home-made.
Incearca, dupa ce le glazurezi normal, sa le "tavalesti" cu glazura prin rodii. E ceva de munca, dar posibil sa obtii un efect grozav.
Mi-a iesit totalmente din minte sfecla rosie! Incearca sfecla cruda, in storcatorul de fructe, iar sucul obtinut amesteca-l cu zaharul, inainte de caramelizare. Nu stiu ce va iesi(ca si culoare si tarie a culorii), dar poate merita sa incerci.