Pai trebuie instalat de o firma autorizata in acest sens, pentru ca la verificarea centralei care se face odata la 2 ani se va verifica si acest senzor
Păi nu așa am scris? "firma" care o să îmi monteze!? întrebarea era, și mă repet!
- firma care o sa imi monteze aceast kit, trebuie sa imi ofere vreun act ceva la mana... adica o sa am probleme vreodata cu cineva, sa imi ceara vreo hartie pentru montarea acestui kit?
Pai o sa iti ofere o factura
Factura e fix zero, aia nu arata absolut nimic! pe factura poate sa scrie 350lei pentru "servicii".
Dar ce fel de centrala aveti pe acolo prin RO? Eu aici unde sunt, unde llcuiesc, centralele pe gaze, sau chiar si boilere pe gaz au ele valva lor, deci au o valva electromecanica, aia este 100% sigura. In cazul in care se stinge focul, se inchde si valva, in cazul in care se intrerupe curentul electric se inchide valva aia automat.
Nu exista si nu am intilnit cazuri ca valva sa ramana deschisa, niciodata.
Deci pentru ce puneti acel sensor detectare gaze? Sa detecteze ce anume?
Sa detecteze gazul metan sau ce ai acolo pe conducta sau sa detecteze gazele arse?
Asa pentru gazul de pe conducta ala se poate verifica la conectii, daca ar iesi pe undeva.
Zic si eu pentru ca mi se pare aiurea, odata ce ai valva aia, aia asigura tot acolo, nu are cum sa se stinga flacara si sa ramana gazul deschis.
Zic si eu, dar acum depinde si centrala fac aia acolo, poate o face centrale gen luminare
Iti spun astea pentru ca e mai bun sa te informezi despre centrala ta, apoi sa stii sa nu mai irosesti bani aiurea.
Dupa mine, aia is bani irositi aiurea pe acel kit.
Nu ti se intrerupe gazul pentru ca ai detector. din contra.
Chitanta e suficienta.