| yuzuky a întrebat:

din intamplare am gasit pe internet o reteta numita reteta dukan si ma "bate" gandul sa imi cumpar cele doua carti. vreau sa stiu daca a incercat cineva reteta si daca da rezultate?

Răspuns Câştigător
| Daiana236 a răspuns:

Am tinut eu dieta Dukan. A dat rezultate bune in putin timp(7kg intr-o luna) dar daca vrei sa tina rezultatele nu trebuie sa te arunci pe frigider dupa ce o finalizezi, ca la orice alta dieta de altfel.
Se spune ca nu e cea mai sanatoasa dieta, eu una nu am avut probleme si nu m-am simtit deloc rau. In plus mancam in timpul dietei mai mult decat de obicei si a dat rezultate.
Cat despre carti, nu le-am cumparat. Am tinut dieta dupa informatiile aflate pe net, gasesti o multime de retete.

1 răspuns:
| Nevermindd a răspuns:

Te referi la dieta Dukan?
Tot pe internet vei gasi liste cu avantaje si dezavantaje, pareri pro si contra. Parerea mea este ca ar fi bine sa te mai documentezi putin si sa nu te grabesti in a cmpara cartea. Chiar mi-ar placea sa-ti ofer imformatii mai pretioase, sa-ti spun de ce ar trebui sa o cumperi sau de ce nu insa, chiar nu sunt in masura. Daca nu vrei sa apelezi la un nutritionist, tot pe internet vei gasi explicatia pentru multe intrebari pe care le ai despre alimentatie.