| unomulet a întrebat:

Buna dragii mei "toti"!
a facut cineva suc de coacaze cu storcatorul kempo green power?

6 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

Http://www.beorganic.ro/......sare-.html
Se face şi cu acest storcător, de ce, nu.

| unomulet explică (pentru faramatania):

Dragii mei, intrebam daca a facut cineva cu acest tip de storcator. In rest, am facut sucul de ani de zile dar prin presare clasica, manual. Este intr-adevar un extraordinar elixir, plin de vitamine, culoare, aroma.Acuma am in dotare acest tip de storcator si voiam sa stiu amanunte:cat se oxideaza, daca nu se infunda sitele, daca iese si pulpa, daca, daca, daca.Multumesc oricum de intentia voastra buna!

| faramatania a răspuns:

Chiar cu acesta, nu, însă funcţionează pe acelaşi principiu ca şi celelalte.Care ar putea fi diferenţa? De oxidat, nu se oxidează, sitele nu se înfundă, iar pulpa iese în totalitate.De 3 ori dacă = un principiu decodat.Altceva?
...iar pentru o mai bună înţelegere, poţi viziona tutorialul de mai jos, şi part.1 şi part.2.
http://www.eujuicers.ro/......ro-negru-1

| unomulet explică (pentru faramatania):

Multumesc faramatania! Am sa fac suc de coacaze saptamana viitoare si am sa postez detalii daca este cineva interesat.Multumesc TPU

| faramatania a răspuns:

Eu sunt interesată, nu are cum să nu iasă.Şi eu îţi mulţumesc pentru înţelegere.O seară plăcută în continuare.

| Moonlight123 a răspuns:

Sucul de coacaze este bestial! insa na, fiecare cu ce isi permite. poti sa folosesti orice storcator exista si nu cred ca din atatia utilizatori vei gasi fix unul cu acelasi storcator