Uite aici niste retete de tiramisu. Incearca-le, sunt foarte gustoase.
http://culinar.bzi.ro/tiramisu-fara-oua-4504
http://culinar.bzi.ro/cum-sa-faci-un-tiramisu-delicios-foto-video-4163
http://culinar.bzi.ro/madlene-tiramisu-foto-4281. POFTA MARE!
Hulala nu e lapte e frisca
http://www.gustos.ro/retete-culinare/tiramisu-4.html
http://gourmandine.ro/retete-torturi/tiramisu/
Hulala este o cutie cu un "lapte" special din care se face frisca :D.http://gourmandine.ro/retete-torturi/tiramisu/.Funda?:D
Hulala este frisca care trebuie facuta si http://www.lalena.ro/72-reteta-tiramisu.html
Este frisca...si in tiramisu nu trebuie pusa frisca! http://www.culinar.ro/......-italiana/
Sper sa te ajute! Mie cel putin mi-a placut cum a iesit! Bafta! :D ♪ ♫ ☼ ► ◄
Hulala e frisca lichida. Trebuie batuta cu telul sau cu mixerul sa se faca frisca. Important e sa fie rece din frigider cand o bati.
Eu una tiramisu il fac cu mascarpone.Hulala este o frisca speciala de prajituri.
Ingrediente:
1 pachet piscoturi pentru Tiramisu,
1 cutie mascarpone,
1 cutie frisca Hulala,
3 oua,
150 gr zahar,
esenta de rom,
cacao,
cafea fara zahar sau ness fara zahar,
Mod de preparare:
Se freaca zaharul cu galbenusurile. Dupa ce amestecul devine spumos, se adauga cutia de mascarpone si se amesteca bine (se poate folosi mixerul).
Separat se bate frisca si se pune peste compozitia de mai sus, amestecand pana cand se omogenizeza bine. Se adauga esenta de rom.
Intr-un vas, se pune un strat subtire din crema obtinuta, apoi se pun piscoturile (trecute prin cafea, foarte putin, doar sa se umezeasca), unul langa altul ca sa acopere toata suprafata vasului.
Peste ele se pune un strat de crema, apoi alt strat de picoturi, terminandu-se cu crema, peste care se pudreaza cacao.
Pofta buna!
Hulala e materia prima pentru frisca. O faci cu mixerul din cate imi amintesc.