| imStorm3r a întrebat:

Buna, eu am niste tricouri albe care acum s-au cam ingalbenit si vreau sa le spal sa fie din nou albe dar imi este frica ca textul si logo-urile de pe ele se vor sterge sau isi vor pierde din culoare. Este vreo metoda de a evita aceasta problema?

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Daca nu le pui la temperatura mare nu cred ca e vreo problema. Eu mai spal de mana unele haine albe si am gasit un detergent bun (se numeste Snow), am spalat si bluze albe cu texte de culoare neagra si nu s-a intamplat nimic.

3 răspunsuri:
| Alexand3ru1 a răspuns:

Pune manusile in mana si cumpara Vanish Gel -pune pe substratul tricoului unde iti e inngalbenit si freaca bine cu capacul acestuia.
Lasa cca 15 min, mai freaca odata, apoi baga-l la masina de spalat si gata.
Vei observa o culoare mai alba la hainele tale.

| Bogdann1107 a răspuns:

Buna, cumpara vanish gold pune putin la subrat pe tricou si freaca cu capacu de masurat al sticlei are niste striati capacul!
Iti recomand sa porti manusi pentru ca arde pielea, si iti vor disparea daca nu sunt de mult timp impregnate!
Success!

| Ether a răspuns:

Cea mai buna metoda de a inalbi este cu inalbitor. Problema e ca se poate decolora si desenul. O solutie ar fi sa protejezi zonele desenate cu orice se poate lipi peste desene, sa pui putin inalbitor in zonele ingalbenite, sa lasi mai mult timp sa actioneze iar apoi sa le limpezesti. Nu e garantat ca iese ingalbeneala ca poate tesatura e uzata prea tare.