Cand o scoti din cuptor trebuie asezata pe un fund cu un prosop pe el, si apoi dupa ce se raceste ca sa tina trebuie pusa intr-o punga ca sa nu se intareasca.
Multumesc frumos, am sa incerc.
Http://www.adihadean.ro/2011/06/sa-facem-paine/
Găsești răspunsul la finalul articolului.
Multumesc pentru toate sfaturile. Promit ca am sa le incerc pe fiecare.
Buna. Poti pune painea intr-o punga de plastic inchisa la gura. Atentie, trebuie sa o pui in punga abia dupa ce s-a racit COMPLET! :) Uite si o reteta, poate iti e pe plac. Merita incercata! :) :* http://feellikecooking.ro/paine-cu-masline/
Multumesc, suna bine!
Dupa ce se scoate piinea din cuptor, o stropesti cu putina apa rece si o acoperi cu un prosop [pentru a transpira]cca.10 min.
Dupa ce ai scos pâinea din cuptor, o dai cu ulei de preferinta de măsline, cu ajutorul unei pensule
Eu fac paine cu lapte si 2 oua inainte sa o bag la cuptor o ung cu ou batut cu putin lapte pun susan si mac si iese delicioasa, pufoasa si coaja moale.
Eu ung painea dupa ce e gata pe toate partile cu un pic de ulei... apoi o infasor intr-un prosop pana se raceste...o poti pastra pana se termina infasurata in prosop sau punga de plastic