| DomnisoaraPapusica a întrebat:

eu gatesc paine in casa, adica framant, dar coaja painii iese foarte tare. Ce sa ii fac sa nu se mai intareasca coaja asa dupa o zi?

Răspuns Câştigător
| maibinenu a răspuns:

Cand o scoti din cuptor trebuie asezata pe un fund cu un prosop pe el, si apoi dupa ce se raceste ca sa tina trebuie pusa intr-o punga ca sa nu se intareasca.

| DomnisoaraPapusica explică (pentru maibinenu):

Multumesc frumos, am sa incerc.

11 răspunsuri:
| Fragile a răspuns:

Ţine pâinea în punga şi nu o să se mai întarească aşa repede.

| pci27 a răspuns:

Http://www.adihadean.ro/2011/06/sa-facem-paine/
Găsești răspunsul la finalul articolului.

| DomnisoaraPapusica explică:

Multumesc pentru toate sfaturile. Promit ca am sa le incerc pe fiecare.

| TeaMardare a răspuns:

Buna. Poti pune painea intr-o punga de plastic inchisa la gura. Atentie, trebuie sa o pui in punga abia dupa ce s-a racit COMPLET! :) Uite si o reteta, poate iti e pe plac. Merita incercata! :) :* http://feellikecooking.ro/paine-cu-masline/

| DomnisoaraPapusica explică (pentru TeaMardare):

Multumesc, suna bine!

| Tarcau_Viorica_1967 a răspuns:

Dupa ce se scoate piinea din cuptor, o stropesti cu putina apa rece si o acoperi cu un prosop [pentru a transpira]cca.10 min.

| Dragus_Maria_1964 a răspuns:

Dupa ce ai scos pâinea din cuptor, o dai cu ulei de preferinta de măsline, cu ajutorul unei pensule

| Sbirn_Nikol_1971 a răspuns:

Eu fac paine cu lapte si 2 oua inainte sa o bag la cuptor o ung cu ou batut cu putin lapte pun susan si mac si iese delicioasa, pufoasa si coaja moale.

| Lupes_Amalia_Ionela_1986 a răspuns:

Eu ung painea dupa ce e gata pe toate partile cu un pic de ulei... apoi o infasor intr-un prosop pana se raceste...o poti pastra pana se termina infasurata in prosop sau punga de plastic