| TasieSimona a întrebat:

imi puteti spune si mie ce ulei as putea sa folosesc la prajit chiftele? prajesc un rand de chiftele si urmatoarea tura se arde imediat.adica vreau sa se vada frumos, nu arse si pe margini nefacute. Am incercat si in tigaie de ceramica fara ulei si tot asa, pe margini par nefacute.

11 răspunsuri:
| FadetoBlack a răspuns:

BUnă aici nu e neapărat devină uleiul, poate e devină tigaia, sau aragazul...
sfatul meu e să îţi cumperi tigaie nouă şi să vezi dacă arată mai bine chiftelele!
Numai bine!

| TasieSimona explică (pentru FadetoBlack):

Initial si eu m-am gandit la treaba cu tigaia. Am vreo 4 tigai(doua noi) + dry cooker. La fel patesc in toate cele 4.

| FadetoBlack a răspuns (pentru TasieSimona):

Da înseamnă că ai ceva probleme cu aragazul bănuiesc

| TasieSimona explică (pentru FadetoBlack):

Hmm cu aragazul nu stiu. Adica nici cu tigaile nu am probleme la alte feluri de mancare ci doar la chiftele

| FadetoBlack a răspuns (pentru TasieSimona):

Atunci chiar nu ştiu, uleiul nu cred că e devină. adică habar n-am happy

| TasieSimona explică (pentru FadetoBlack):

Multumesc oricum.

| FadetoBlack a răspuns (pentru TasieSimona):

Cu plăcere happy

| BULANGIU96 a răspuns:

-de floarea soarelui ( pentru tigai de metal )
-de masline ( pentru ceramica )
- de croton ( pentru un transport gratuit pana la cea mai apropiata statie de primire-urgente) laughing

| NoName8 a răspuns:

Prajeste la foc mic, in felul asta nu se va arde uleiultongue

| TasieSimona explică (pentru NoName8):

Prajesc si la foc mic si degeaba