Ciorba de legume(legumele spalate,taiate se calesc cu o lingura de ulei ca sa fie mai gustoasa),ciorba de loboda,supa crema de conopida,supa de ciuperci,supa de rosii,supa de mazare,mancare de dovlecei cu smantana,mancare mazare,fasole verde,ghiveci la cuptor,dovlecei pane,mancare conopida,conopida pane,sufleu de conopida,cartofi la cuptor cu branza si smantana,mancare cartofi,ardei umpluti cu orez,tocanita de ciuperci,ciuperci la cuptor,gratar,pilaf cu ciuperci,placinta cu branza,rulada cu ciuperci,clatite cu spanac sau branza sau ciuperci,fasole batuta,varza dulce cu rosii la cuptor(mancare),mancare spanac(cu bulion),piure spanac cu oua ochiuri,bame,chiftele de legume,sarmale de post,mancare linte,mancare praz cu masline,sau telina cu masline, pizza vegetariana, etc.
Bors de fasole, bors de cartofi, ciorba de salata verde (acest fel se consuma la Arad), tocanita de ciuperci cu smantana sau fara, mancarica de cartofi, iahnie de fasole, mancarica de fasole, fasole prajita, mancarica de bostanel, etc.
Supa cu fidea, supa de legume, ghiveci de legume, omleta, zacusca pe paine, cartofi la cuptor sau nature cu orez, etc
zuzualina întreabă:
anamaria_9605 întreabă: