Parerile sunt impartite dar eu fierb prima data carnea, dupa care o scot, apoi pun legumele si cand acestea sunt aproape fierte, atunci (re)pun si carnea. Daca trebuie sa pui si cartofi, acestia se pun spre final, cu 15-20 de minute inainte ca ciorba sa fie gata si spre final se aduga bulionul de rosii, daca pui si asa ceva. Atunci cand ciorba este gata, se adauga verdeata si, eventual, se drege ciorba cu unul-doua oua batute, acestea din urma punandu-se dupa ce ai stins focul. Se pune un capac peste ciorba si gata, se lasa ciorba sa se "aseze". Pofta buna!
Daca vei pune rosiile (bulionul) inaintea cartofilor, acestia vor ramane tari.
Intai pui carnea la fiert, o spumezi, apoi pui ceapa si zarzavatul atat.
Intai pui carnea in apa rece, impreuna cu un praf de sare si lasi sa fiarba la foc mic pana cand incepe sa faca spuma. Apoi, cu o spumiera(e o lingura cu gaurele in ea) iei spuma din ciorba pana nu mai face. Abia apoi pui legumele si eventual alte condimente cum ar fi un cub de knorr de gaina sau vegeta si lasi sa mai fiarba in jur de o ora. Spor la gatit!
Lasi carnea si se formeaza o zeama numita fond (carnea isi lasa gustul) dp care iei spuma iar dp pui legumele