"Mi s-au facturat 1000 kw"
tu ai contor individual (adică doar ala tău), asta e consumul pe o lună?
Asta vine la o medie de treizeci și ceva de kw pe zi - ce consumatori ai, numai tu știi dacă ai sau nu
Fiecare apartament are contor individual. Consumul e pe 2 luni (așa factureaza E-on). Consumatori nu am exagerat de mulți, am un televizor, un frigider si câteva electrocasnice, nimic iesit din comun. Iar in perioada dinainte de pandemie plecam la munca dimineata si ajungeam seara tarziu, nu aveam cand sa consum asa de mult.
Trebuie inlocuit urgent contorul ca fiind vechi are pierderi, adevarul este ca si instalatia electrica a blocului e veche, stai in bloc vechi nu? Si nu in ultimul rind verifica sa nu fure careva din bloc curent prin improvizatii, este mult 1000 kw cheama i pe ăia de la enel sa schimbe contorul si sa verifice ei instalatia.
Blocul e destul de vechi, e unul dintre primele construite în oraș. Instalația din garsonieră a fost schimbată integral anul trecut, dar ce e pe scara e vechi. Contuarul a fost schimbat prin 2001.
Trebuie schimbat contorul, doar ca in perioada aceasta cu pandemia poate este mai greu sa il schimbe, tu oricum după ce trec sarbatorile de Paște sună la enel si fa o sesizare roaga i sa trimită o echipă sa schimbe acel contor, si probabil după schimbarea contorului o sa ai factura la zi, si contorul fiind vechi poate da erori.