Ai nevoie de branza tip philadelphia pentru frosting.Sunt termeni care se folosesc dar nu au echivalenti in romaneste.
Bună!
"thickened cream / heavy cream" = smântână GRASĂ 35–36.5% grăsime ( sau chiar mai mult ) - vezi linkul :
https://en.wikipedia.org/wiki/Cream
De obicei, la glazura de ciocolată se foloseşte smântâna dulce/frişca.
Atenţie : NU se fierbe!
Doar se încălzeşte pentru omogenizarea glazurii.
NU poţi "s-o faci", trebuie s-o cumperi - vezi linkul :
http://www.cumparacuclick.ro/......-200ml.jpg
http://www.cosulplin.ro/......me-1L.html
http://www.hypermarketulonline.ro/......d9db9.html
Se găseşte şi prin super/hiper-market-uri de genul : Auchan, Billa, Lidl, Cora, Real, Kaufland, etc.
Sau chiar în alimentarele mari de cartier...
Toate cele bune.
Http://www.foodpeoplewant.com/......icana.jpg. Seamana cu o frisca lichida sau cu o budinca...