| adinutza09 a întrebat:

Buna ma cheama Adina am 17 ani si am o mare problema.Sunt prea slaba. Am 1.65 si am 40 DE KG, si din cauza asta am mereu probleme de sanatate, daca ma puteti ajuta cu sfaturi sau retete voi fi foarte recunoscatoare.Multumesc!

6 răspunsuri:
| s4a a răspuns:

Draga Adina, retetele pentru ingrasare pot fi la fel de daunatoare ca si retetele pentru slabit deoarece exista riscul de a-ti deregla metabolismul. In primul rand mergi la un medic endocrinolog pentru a determina daca problema ta nu are cauze hormonale.
Eu pot sa-ti recomand activitate fizica pentru stimularea poftei de mancare iar alimentatia ta ar trebui sa fie una sanatoasa, variata si echilibrata pentru ca organismul sa ajunga la greutatea optima intr-un mod natural.

| SweetCherry a răspuns:

Sigur te ingrasi daca mananci mancare grasa dupa 11 noaptea sau de la 11-3 noaptea.Mananca de la fast food cipsuri panarami din astea ca iti spun eu sigur ca n-o sa moriwinking

| LOoPy a răspuns:

Mananci? esti sigura ca mananci? postesti? tii post negru? la 17 ani sa ai 40 DE KG? :-o eu am 16 ani si am 55 de kg. wooow straight face
trebuie sa mananci de toate, desigur, in afara de porcariile de la magazin sau fast fuduri. straight face mananca fructe, legume, carne, supa, pireu, salate, carnati, sau cauta pe net : Retete de ingrasat. straight face

| ArexuDeea a răspuns:

Trebue sa depasesti numarul normal de calorii al unui om pe zi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti proasta ce asta mai gasisi si tu du-te

| sergiu45 a răspuns:

Si eu am 53kg la 25 de ani, si am1. 75cm si sunt sanatos tun.