| Iustiina a întrebat:

maine, mama, mi-a zis sa fac mancare. Eu nu ma pot hotara ce sa fac. Va rog sa imi spuneti voi ce sa fac. Nu vreau situri de pe care sa caut singura. vreau sa imi dati voi. Daca se poate, o mancare... fara nici un fel de carne. Multumesc anticipat. promit funda

Răspuns Câştigător
| alexmircescu13 a răspuns:

Buna! Poti incerca sa faci o tocanitza cu ciuperci, se prepara destul de usor, trebuie doar sa ai grija sa nu calesti ceapa prea mult (doar cat sa devina aurie, nu sa se arda) si sa adaugi marar la urma. Succes si pofta mare!

4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna dimi, poti incerca sa faci o musaca de cartofi cu carne tocata, te incanta ideia? vrei reteta?

| cess a răspuns:

Am sa-ti dau o reteta super. Pui la fiert, intr-o oala micuta 2 borcane/conserve de ciuperci feliate,cu bulion,ce condimente vrei tu,ceapa (pe care o calesti prima),usturoi si le lasi sa fiarba putin. adaugi o cana de apa si le lasi la fiert pana scad, intr-o alta oala pui la fiert pastele, care nu dureaza mai mult de 8-10 minute. le amesteci cu sosul delicios si e gata masa big grin e usor de preparat oricand, nu numai cand nu ai timp de altceva big hug spor la treaba :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legume.

| TudorRadu a răspuns:

Poti sa faci niste spaghete fara carne