| neekole a întrebat:

Mi-a venit un chef sa fac prajituri si as vrea sa incerc ceva nou.(nu stiu sa fac prea multe) Stiti vreo reteta simpla care sa fie pe gustul tuturor? MUltumesc anticipat. Funda

Răspuns Câştigător
| Schmetterling a răspuns:

Incearca prajitura de morcovi http://www.culinar.ro/......-MORCOVI/. Mie chiar imi place.

| neekole explică (pentru Schmetterling):

Multumesc pentru reteta, este ceva ce nu am mai incercat. (pot sa folosesc apa plata?)

| Schmetterling a răspuns (pentru neekole):

Da, eu nu am folosit apa minerala pana acum. Poti sa adaptezi si tu reteta, eu cand fac prajutura ma uit pe mai multe site-uri, ca sa o fac cum mi-ar placea mie.

Inca o intrebare...cat se tine la cuptor?

Probezi cu betisoarele de scobitoare daca este gata. Atunci cand nu se mai lipeste aluat de scobitoare inseamna ca este gata. Ca la chec sau alte prajituri unde se aplica aceasta stiinta big grin

Aha...stiu...multumesc:*

Nu ai pentru ce! Pofta buna! Si nu uita sa pui putina branza topita deasupra prajiturii cand aceasta este gata. Poti folosi Philadelphia. Eu asta cred ca o fac http://www.petitchef.ro/......d-1174454.

| Schmetterling a răspuns (pentru Schmetterling):

Iar cand este rece si vrei sa mananci, poti sa pui prajitura putin la incalzit ca sa fie mai gustoasa.

15 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Salam de biscuiti, cred ca place multor persoane si e simplu de facut. Gasesti pe net multe retete.

| hontapoc a răspuns:

Raspunsul tau se gaseste pe culinar.bzi.ro. ai acolo o multime de retete delicioase

| AndraNicoleta a răspuns:

Tort de biscuiti tongue

| Misspink2000 a răspuns:

Tort de sarlota.Iti garantez ca este foarte bun! Si mama face la zile aniversare.

| Maria2901 a răspuns:

Cremsnit
placinta
mere coapte cu ciocolata si caramel(caramel=zahar topit)

Fundita? Te rogg

| jwrules a răspuns:

Buna,eu stiu cateva.alegeti tu:salam de biscuiti,tort de biscuiti,tort de ciocolata/vanilie/caramel/capsuni,brownies(supeerr buna),blondie,pudding,clatite,prajitura cu morcovimere/capsuni,cremsnit, tirmisu, tort de sarlota/bezele etcc funda plzzhappy

| Dontknowher a răspuns:

Tiramisu este ce a mai usoara prajitura. iti trebuie piscoturi(depinde cat de mare il vrei), mascarpone.frisca hulala, cafea.
Sper ca te am ajutat vezi pe net cum se prepara!