| Mădă0611 a întrebat:

Mi-am cumparat niste papuci sport, originali, e buna treaba, doar ca-s pentru dansatori (Puma Janine Dance), asa ca pentru a fi usori au talpa din interior din... cred ca e carton... straight face. Am observat dupa cateva spalari la masina de spalat. Se gaseste ceva sa-l inlocuiesc? Aveam la alti papuci ceva material foarte bun, s-a stricat pielea de la atata apa si talpa din interior era ca noua, tot Puma.

2 răspunsuri:
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Vezi ca poti sa gasesti in magazine de pantofi, gen Deichman sau Leonardo, acolo la casa sau unde au niste talpi de vanzare.
Eu am vazut ca au, sper sa gasesti. laughing

Vezi ca o sa te intrebe fata aia de la casa "Vrei si niste spray pentru panto-..." si tu trebuie sa ii zici ca nu vrei.
Apoi te intreaba de talpi din silicon ergonomic si tu trebuie sa ii raspunzi ca nu vrei de alea si ca vrei doar talpi simple. laughing

| Mădă0611 explică (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Nu talpi de genul; sub alea e carton la astia. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/719ZTOXhMUL._SL256_.jpg n-au ajuns inca asa ca am observat la timp si de atunci ii spal cu mana, dar parca nu-s asa faini ca spalati la masina, plus ca daca nu ii bag macar la stors la masina, se coloreaza interiorul, de la materialul ala, chiar pielea (lor), pe exterior. oh go on