| anaM2000 a întrebat:

mi-au aparut pe fata cojite, de la frig, probabil sau de la sapun, iar cand dau cu fond de ten, arata oribil, de fapt si fara tot se observa. Ce as putea folosi sa se mai duca? am incercar cu zat de cafea, albus de ou, bicarbonat si multe creme hidratante, dar degeaba, plus ca eu am tenul gras.

11 răspunsuri:
| justanotheruser99 a răspuns:

Încearcă un exfoliant (așa înlături pielea uscata), după care aplici o crema sau lotiune hidratanta. Îți recomand de asemenea sa bei multa apa (ajuta la refacerea celulelor din țesuturi).

| wildthing a răspuns:

Poate ti-au aparut cojite pentru ca iti pui toate mizeriile pe fata. Si eu stau in frig si nu mi-a aparut nici o cojita. Si inca ceva, eu de mult timp respect un sfat pe care nici nu mai stiu unde l-am auzit si care la prima vedere pare poate stupid: nu imi dau cu sapun pe fata, ci doar cu apa (de preferat rece, pentru ca se presupune ca iti mentine pielea tanara)...cu exceptia dusurilor, cand inevitabil imi curge sampon si pe fata.

| anamariarot a răspuns:

Inseamna ca tenul tau e gras si deshidratat. Fa schimbari in alimentatie, consuma mai multa apa si nu il agresa cu exfolierea; maximum de 2 ori pe saptamana si sa te demachiezi corect!

| anamariarot a răspuns:

A, si renunta la sapun, pentru ca usuca fata. Foloseste un gel de curatare, e mult mai bland!

| Pool77 a răspuns:

Lasa-le, daca o sa treaca o sa fie de la ele.
Sunt cazuri in care functioneaza serurile mirifice, posibil sa nu fie cazul tau.
Posibil sa se agraveze daca le tot freci cu diferite prostii.
Asta e, asta esti si gata.
Cine te accepta e bine, cine nu iarasi este bine.
Nu stiu daca o sa gasesti ceva care functioneaza.

| anaM2000 explică (pentru Pool77):

De obicei nu prea ma stresam pentru lucruri de gen, dar am maine o prezentare si am zis sa nu apar in felul acesta. Multumesc pentru raspuns, o seara frumoasa!

| Adutzu2 a răspuns:

E de la stres dar poate fi si de la frig. Incearca sa te feresti de frig, stres si... de fondul de ten.

| VladIrina a răspuns:

Bună! Încearcă unt de cocos. Aplică seara înainte de culcare și lasă-l până dimineață, dar și când ieși din casă, acum cât e frig. Te-aș sfătui să renunți o perioadă la fondul de ten, până ți se reface tenul. Numai bine!

| SaStiiCaAmUitatCumMaCheama a răspuns:

Daca ai 12 13 14 ani e pubertatea, nu e de la frig

| anaM2000 explică (pentru SaStiiCaAmUitatCumMaCheama):

Am 17, am mai auzit acum cateva zile ca si frigul ar fi o cauza

| zanabuna90 a răspuns:

Cu aceeasi problema ma confrunt si eu! Principala cauza (cred eu) este ca nu ne hidratam suficient si astfel pielea are de suferit.
Incearca sa te hidratezi mai mult, sa te demachiezi corect cu apa micelara, apoi apa termala, lotiune tonica si apoi crema hidratanta.