| Tyros a întrebat:

Mi s-a ars un bec tip aplica (de forma unei farfurii) și vreau sa îl schimb. Problema e ca nu stiu sa desprind corpul de iluminat de pe perete. Am atasat niste poze, poate cineva are unul asemanator si stie cum se procedeaza. Are 3 cleme metalice. Am tras de ele în toate directiile, am incercat sa scot sticla, dar nu vrea.
Multumesc!

Aici sunt pozele: https://photos.app.goo.gl/dpNfcuQkjirEg3Ln6

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Una din acele trei cleme este prevazuta cu arc. Tragi usor de ea sa nu spargi „farfuria", că e de sticlă. Inlocuiesti becul si procedezi la fel. Bagi farfuria in cele doua fara arc si apoi tragi de cealalta pana vine peste farfurie.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Incearca sa chemi ajutor sa vezi, daca le poti roti 2 deodata ca sa scoti cristalul acela e bine daca nu trebuie desurubate acele metale. Oricum e destul de naspa sistemul mie nu imi place. Odata am desfacut unu in bucatarie, stateam pe un scaun vechi care se clatina cu mine in timp ce curgeau apele pe mine sa scot prostia aia gen farfurie si am reusit, erau elastice acele metale nu inteleg cum am reusit sa le rotesc dar n-a fost usor-mediu in dificultate apoi pus la loc si gata

| xerxes1 a răspuns:

Clemele acelea 3 au arc in spate, trebuie doar sa tragi usor de una ca sa iasa in lateral sticla.