Bună! Frișca nu trebuie bătută foarte mult, mai ales ca în frigider oricum se mai întărește. Eu folosesc frișcă lichida Hulala și nu am avut probleme pana acum. Când te pui sa bati frișca, îți recomand să o scoți atunci din frigider (sa fie rece). Dacă crezi ca te-ar ajuta, poți sa pui întăritor de frișcă (se găsește în supermarket, de la Dr. Oetker, urmezi instrucțiunile de pe pliculeț). Încearcă sa bati frișca mai puțin decât data trecuta. Poți s-o testezi dacă atunci când ridici mixerul frișcă e spumoasa, nu cade. Dacă vrei sa faci prăjituri/torturi, îți recomand Jamilacuisine, are canal pe YouTube și exploatarea ca pas cu pas o groaza de rețete de prăjituri și torturi. Eu am făcut multe de la ea și mi-au ieșit. Mult succes!
Multumesc mult!????
Daca frisca e prea tare batuta, se poate adauga, o lingura de lapte dulce si se mai bate f putin.
Cu drag
Bună! O bati cu mixerul la viteza mica pana se ingroase un pic si apoi la viteza maxima pana devine spumoasa.