| eddy999 a întrebat:

Buna,

posibil sa sune stupid, dar am mancat un sandwhici facut la cuptor cu oua fierte,ciuperci, cascaval si sunca de casa fiarta, dupa ce a fost lasat in frigider cam 20 de ore.
De abia dupa ce l-am mancat, am inceput sa constientizez ca ouale erau mai inchise la culoare iar gustul parca era putin ciudat. Adica de abia atunci am inceput sa imi dau seama ca poate nu trebuia sa il manc.

E cineva pe aici care a facut toxinfectie alimentara in conditii similare?

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca era la congelator mai mergea.Nu trebuia sa mananci.

| devilmilan a răspuns:

Poate culoarea era schimbata putin si din cauza inghetului, vezi ce simptome vei avea in urmatoarea perioada.

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, pentru asa ceva, este nevoie urgenta sa bei lapte de vaca, care curata foarte bine. Sau de vrei s ate ajuti sa dai afara, sa bei multa apa dulce. De alta data poate ca ai sa fii mai atent.