| todosivalentina a întrebat:

Buna,prieteni! Va rog sa imi spuneti o supa,ciorba, nu conteaza dar care sa se prepare din ingrediente simple pe care le am cum ar fi cartofi, morcovi, rosii, castraveti, sare, piper etc as vrea ingrediente pe care toata lumea le are la indamana. Dau fundita pentru cea mai buna supica!

Răspuns Câştigător
| BiBiIntraInAjutorPtTPU a răspuns:

Poi ce sa zic.o supa din carne de pui cu legume...Pui carnea la fiert intr-o oala cu apa o lasi sa fiarba pana ce apare acea spuma deasupra, apoio spumuiesti cu o lingura sau cu ce ai... dupa incepi sa pui ingredientele cum ar fi 2 cepe intregi, vreo 3 morcovi medii 2 dati prin razatoare si unul sau 2 taiati mai mari, 2 rosii date prin razatoare, ardei gras galben sau rosu sau de aman2 daca ai, 3 cartofi medii taiati in 4 sau in 2, daca ai dovlegel ras, sare, delicat daca ai, iar cu 5-8 min inainte sa stingi focul poti pune o mana de orez daca ai si iti place, dupa stingi focul si adaugi niste patrunjel taiat pe deasupra dupa pui capacul.Iar cand iti pui supa sa mananci si dai de acele cepe intregi le poti scoate saule poti lasa acolo ele sunt puse doar sa deaa aruma nu sa le mananci. Ceao si sa iti iasa cea mai buna supita! Fundaa?happy

| todosivalentina explică (pentru BiBiIntraInAjutorPtTPU):

Am o intrebare, orezul cand il pun?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
SUPA DE ROSII SI DOVLECEI
1L suc de rosii, 2 dovlecei taiati cubulete, 4 cartofi, 2 cepe mici, 3 catei de usturoi, 1/2 de ceasca de ulei, 1 lingurita de zahar, sare, piper, 2 foi de dafin.
Intr-o oala, calesti ceapa tocata marunt, adaugi dovleceii, cartofii taiati cubulete dupa putin timp.
Dupa ce au fiert, pui sucul de rosii.Lasi sa fiarba 10 minute, dupa care adaugi 1, 5 l apa,piper, sare, zahar, usturoi taiat marunt, foile de dafin.Acoperi oala si o lasi la fiert.Scoti foile de dafin si pasezi legumele, adaugi patrunjelul si poti servi cu CRUTOANE(Cubulete de paine prajite in ulei).
Pofta mare!
Te pup!

| BiBiIntraInAjutorPtTPU a răspuns:

Orezul il pui cam cu 10-15 min inainte de stingerea focului bye:*

Întrebări similare