COJI
-6 oua
-un pahar ulei(150ml)
-un pahar zahar
-coaja de lamaie
-un praf de copt
-faina cat cuprinde sa iasa un aluat moale
Se amesteca ingredientele si se formeaza un aluat moale din care se formeaza bilute
Se coc in forma de nuci(de fonta am eu)
CREMA
-un pachet de unt
-150g zahar pudra
-nuca macinata
-cacao
-resturile ramase de la marginile cojilor
-esenta de rom
Se umplu cojile, se unesc doua cate doua si se dau prin zahar pudra.
Cautari referitoare : Nuci
Ingrediente:
iaurt 250 gr.
doua oua
zahar100 gr.
unt 50 gr.
faina 125 gr.
gris 125 gr.
o jumatate de pachetel de praf de copt
trei linguri cu dulceata de capsuni
frisca 1/4 kg
capsuni mici 0.3 kg
zahar pudra 1 lingura
Mod de preparare:
Prajitura cu capsuni – In timpul in care se incalzeste cuptorul, amestecati iaurtul, ouale si zaharul cu untul inmuiat. Adaugati faina, gris, praf de copt si amestecati. Turnati aluatul intr-o forma de tort unsa cu ulei si puneti-l la copt pentru aprox. 45 de min. Lasati blatul la racit, taiati-l in doua pe lat, dupa care ungeti o jumatate cu gem si adaugati blatul superior. Spalati capsunile la jet puternic de apa si lasati-le sa se scurga intr-o sita, curatati-le de frunze si taiati-le pe jumatate. Intindeti un strat de frisca peste blat, dupa care puneti fructele si presarati cu zahar pudra.
Rinorac7928 întreabă:
GoldandSilver întreabă:
Dana_plescau întreabă:
LisaJulie întreabă: