Esti norocos, eu am pus 40 de kg intr-un an!
Din moment ce in timp ce practicai sport ai luat in greutate problema ta este cel mai probabil de natura hormonala. Cel mai bine este sa consulti un endocrinolog, vei gasi acolo raspunsul si dieta corespunzatoare(daca este cazul).
Cu pastilele eu te sfatuiesc sa o lasi balta, cele cu amfetamine sunt si interzise iar vanzarea lor este ilegala.Nu mai iti vorbesc despre complicatiile lor...
Iar in legatura cu dieta iti recomand sa mananci 5 mese pe zi si nu 2. Daca mananci asa putin organismul tau nu isi ia portia de energie si va ceda. Iar pentru un corp "frumos" eu cred ca sacrificiul asta e prea mare...
Cred ca daca te ingrasi dintrodata probabil e problema la vreo glanda, ceva la tiroida sau la suprarenale, dar un regin sanatos si miscare vor face bine. Daca totusi te apuci sa nu mananci nimic si sati fortezi corpul mai rau faci. Iao incet cu 5 mese pe zi ceva usor, peste, salate, fructe dar nu dintralea dulci si sport putin cate putin.Mai ai mult timp sa slabesti. Noroc la slabit!
Uita de amfetamine. Pentru ca nu te ajuta la slabit si pentru ca sunt un drog. Mergi si verifica-ti tiroida -prima analiza e edificatoare, ajunge sa iti faci TSH-ul. Planul de dieta se face in functie de starea ta de sanatate.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: