Am patit-o chiar eu.
Suportul de plastic (agatat pe marginea toaletei) a cazut in toaleta iar dupa tragerea apei s-a agatat intr-un cot al conductei de canalizare (cu toate ca, conducta este relativ noua, din plastic si are cadere suficient de mare, fara curbe abrupte). La urmatoarele folosiri, hartia igienica a infundat complet canalizarea si apa nu a mai vrut sa curga.
Folosind o pompa manuala de desfundat chiuvete, din cateva miscari dopul s-a dislocat si canalizarea s-a desfundat.
Cazul a fost unic, iar de atunci am mai mare grija la fixarea odorizantului.
Nu, căci el este fluid. Se înfundă cu obiecte sau materiale solide care blochează curgerea.
Există, dar când le pui în apa vasului de WC se dizolvă, nu ajung să îl înfunde.
Sigur că se poate înfunda de la așa ceva. Un instalator sanitar te poate ajuta într-o clipă.
Pentru a inlatura orice dubio pune un link cu ce fel de odorizant ai infundat toaleta, lichid, solubil, la tub...etc.
Eu am infundat toaleta cu asa ceva, s-a blocat odorizantul in scurgere si nu am putut sa-l mao scot
Nu cred, o data ce este lichid? sau se dizolva, si eu folosesc odorizat dar nu mi-a trecut prin cap aceasta intrebare, deoarece mi se pare imposibil
christian90 întreabă:
Dia1 întreabă:
anonim_4396 întreabă: