Buna! din pacate bolile de plamani sunt cele mai frecvente si cele mai mortale, dar cu credinta si un tratament bun nu se stie...depinde de ce natura e tumora, i-a facut biopsie?
Sa urmeze tratamentele medicale care ii sunt indicate de doctor. Cele naturiste pot sa ajute atata timp cat nu impun restrictii alimentare, care l-ar slabi si astfel ar impiedica organismul sa lupte cu boala. Se face adesea aceasta mare greseala. Atentie de asemenea la tamaduitorii fara studii medicale.
Am auzit de tratamentul cu lamaie si bicarbonat ca acestea actioneaza ca un citostatic natural.
Buna! Eu îi recomand bunicului tău sa mearga la domnul doctor Fanică Voinea Enea.http://terapianaturista.ro/
Cunosc pe cineva care a mers acolo pentru ca avea cancer in ultimă fază.Cei dragi ei se pregateau pentru ce e mai rău.Cu ajutorul terapiei naturiste a invins cancerul si acum este un om normal în sensul ca merge la servici şi toate cele.Pe site ai cazuri vindecate si adresa unde-l puteţi contacta pe domnul doctor. Sănătate!
Boala de plamani nu se vindeca cu buruieni, trebuie tratament serios la medic
Desigur! Roagal sa nu faca prea mult efort si nici sa se opuna acelu-i tratament! Poate sa urmeaza un tratament de ceai de kortans pe care se gaseste foarte greu si e foarte scump! Nu sunt multe detalii pe internet despre acest ceai! De fapt nu sunt deloc! Se gaseste in farmaci! Eu ma rog si sper sa se faca bine eu am bunicul batran si are si el o tumoare doar ca e la plamanul drept si s-a vindecat cu acest ceai! I-a curatat infectia dezaculosita de pe plamant
clau_3037 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
211wasgnij întreabă: