| Vivilica a întrebat:

Bună seara! Ce părere aveți despre bioenergoterapeut? Credeți ca e adevărat ca face lumea bine prin câteva ședințe? Mi a spus cineva ca l-a vindecat de dubla hernie de disc. Ați întâmpinat asa ceva? Ce părere aveți? Mulțumesc pentru răspunsuri!

8 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

E una dintre cele mai vechi escrocherii medicale, apărute la noi încă din anii 90'.

Dubla hernie de disc se rezolvă în principal pe cale chirurgicală.

| johnnny123 a răspuns:

Este la fel de eficient ca vrăjitoarele care "te scapă de blesteme, dezleagă cununii și scot argintul viu". Numai că sunt foarte eficienți doar la a te lăsa fără bani.

| Furnicuta000 a răspuns:

Unii spun ca suntem facuti din energie. Unii spun ca au scapat de boli prin bioenergoterapie. Acum daca asa spun, nu pot eu sa ii contrazic

| doctorandus a răspuns:

Escrocherie medicala.

| KovacsB a răspuns:

Pana nu incerci pe pielea ta nu ai cum sa stii. Asa din auzite nu ajungi nicaieri. Eu am cunoscut cateva persoane interesante dar si impostori. Si nu dau doi bani pe cred altii, mai ales ca cei mai multi sunt doar niste zombi manipulati de Mass-media.

| Cipi1212 a răspuns:

Bioenergia e bună pentru tratarea anumitor tipuri de boli.

| Cinic a răspuns:

Este o escrocherie la fel ca terapia. Nu are nici o valoare de natura practica. Cum spunea cineva in comentarii, este ca si cum te-ai duce la vrajitoare.

| relian a răspuns:

Cei aia dubla hernie de disc? Banui ca cel care ti-a spus, habar nu are, habar nu avea daca suferea de ceva, probabil mai mult mai sigur nu avea nimic, il mai supra spatele ca pe tot omu, s-a dus la acest escorc ce spui laughing ala ia luat banu, omu se simte bine, ca oricum s-ar fi simtit la fel, indiferent ca se ducea sau nu.

Cind ai hernie de disc pui cruce, nici Dzeu nu te mai poate rezolva, doar medicu, altceva nimic. Ori poate ca nu era asa de grav, caz in care o frectie te poate face sa te simti mai bine, tot ce se poate.

Ce se intampla la aceste discuri herniate? Ce inseamna de fapt herniat?
Herniat poate sa fie bombat doar, poate sa fie bombat si cu ruputura interna de straturi de disc, poate sa fie discu spart si sa iasa nucelul ala gelatinos afara din el.
Astea sunt toate formele de herniere a discului.

In cazul cand este spart si iese nucelul afara, nici Dzeu nu te mai poate rezolva, doar doctorul cu bisturiu.
Daca ai discu bombat doar, deci doar bombat, ce se intampla?

Organismul trimite acolo regulat fluid, la orice articulatie, sau unde sunt cartilaje asa avem fluide, care hranesc acel cartilaj, care il apara, si care il unge sa zic asa.
In felul asta creierul are informatii ce se intampla pe acolo, chiar daca acel organ nu are nervi sau vase de sange.
Asa creierul afla ca discul ala sa bombat si cauta prin orice metoda sa il repare.
Creierul totdeauna va cauta sa repare organismul indiferent cit de grava este problema, nu va inceta sa o faca sub nici o forma, doar cand va inceta el sa mai functioneze.

Asa ca el trimite acolo o armata de chestii sa repare.Acea armata aglomereaza zona, o inflameaza sa zic asa, inflamatie care va apasa si pe nervii din jur si atunci simte omu acea durere, pe picior la spate, etc.
Cu alte cuvinte, daca acel disc bombat, nu atingea nici un nerv, creierul trimitind acolo armata sa repare, face mai rau laughing asa simt cei cu discuri bombate, dar care nu le ating nervii, durere.
In acest caz se fac injectii cu corticosteroizi, care spune creierului printe altele ca e totul ok acolo si sasi vada de treaba sa nu mai incerce sa repare.

Daca discul bombat nu atinge nervul el fizic, dar il a tingea acele fluide trime acolo, atunci dupa injectie iti va trece durerea si nu vei mai avea probleme.

Dar daca ai discuri rupte pui cruce, alea sigur ating nervi si nici un de asta escorc, nici scamator nu te poate rezolva.
Ergoterapeutu aluia e un escroc, face si el ceva banuti sa aiba ce minca laughing
Cam asa functioneaza discurile astea.Nu stiu cei aia dubla hernie de disc, banui car fi doua discuri herniate, poate la asta se refera, dar dubla hernie de disc nu exista, adica la un disc vorbind.

Alta explicatie nu-i, doar ca ar fi avut 2 discuri herniate si le are si acum, doar ca el nu stie laughing nu i-a facut ala discurile la loc ca nu poate, nu are cum, nici daca ar fi Isus nu ar putea.

Dar naivi sunt peste tot, is f multi, asa ca si escroci, sau de astia vindecatori prin energie, masaje, intinderi, or sa fie ca au clienti.