| Masinadescris a întrebat:

Intrebare pentru femei: va rog,spune-ti-mi, ce trebuie sa fac pentru ca blaturile de la prajitura sa imi iasa mai inchise la culoare? ce cacao sa folosesc? oricat de multa cacao pun tot nu ies inchise la culoare cum ar trebui. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Culinar a răspuns:

Foloseste cacao Dr. Oetker si o sa reusesti! Vezi reteta de Tort Metrou si daca iti place culoarea pandispanului fa exact ca acolo
http://preparatedevis.blogspot.com/2013/02/tort-metrou.html
Eu si blatul pentru tort tot pandispan il fac si este foarte bun
http://preparatedevis.blogspot.com/2013/02/blat-de-tort-pandispan.html

2 răspunsuri:
| Faηta a răspuns:

După ce bați albușurile spumă, adaugi acolo cacao până devine foarte închis la culoare. Cred că albușurile sunt cauza problemei tale big grin

| DMIMD55 a răspuns:

Foloses si tu coloranti, sau cacao in cantitate mai mare big grin
Funda :*