Este normal sa faca asa. Frigiderele nu functioneaza continuu. Au termostat. Daca raceste mancarea nu e nici o problema.
Vezi reglajul interior pe ce temperatura este pus incearca si pe alte trepte, cam asa functioneaza un frigider timpurile de care spui depind de setarile care le faci la temperatura.
mai exista o situatie in care trebuie schimbat freonul pentru ca nu mai face racirea cum trebuie si de aceea sa stea foarte mult activ, doar la un service.
frigiderele tin cam 10 ani deci merita sa iei unul nou chiar daca nu este la nivelul lui BEKO
temperatura camerei prea putin conteaza oricum nu poti sta in acel spatiu la cat rezista frigiderul lejer la 30 de grade
Multumesc! Am chemat un reprezentant Beko ce mi.a explicat situatia. Frigiderul in interior are o clapeta ce da drumul la aer din congelator in frigider, acea clapeta la mine nu se mai deschide de aici si problema faptului ca merge atat de mult, incearca sa forteze acea deschidere. Din ce am inteles de la reprezentant rebuie schimbata placa electronica daca nu ma insel asa se numeste. Deci nu merita Multumesc pentru raspuns oricum!