Salut kariana. Hai ca m-ai facut sa zambesc de la prima ora.Sincer nu am auzit de congelare a taiteilor sau pastelor crude. Ii poti sigila prin Vacuum. Este un proces de conservare fara aer. Dar cel mai bine ar fi sa faci cum faceau bunicile si mamele noastre, le fainezi bine dupa ce tai pastele, taiteii in cazul tau, le lasi pe planseta la uscat intorcand-ui la ceva timp si in clipa cand iei in mana o bucatica se sparge sunt perfect pentru pastrare. Ii scuturi de surplusul de faina si ii pui in borcan sau cel mai recomandat este in punga de hartie. Succes, sä devii un bucatar cu experienta de invidiat( in zilele noastre sincer, nu prea mai facem in casa acesti minunati taietei, din comoditate fugim la magazinul din colt unde sunt gata facuti, nu? ). Pup.
nana
Nu, nu mai sunt buni. Eu ii usuc bine si apoi ii pun in borcane de sticla curate, inchise ermetic.
Sunt buni daca ii congelezi.io am bagat o data de curiozitate o paine sa vad ce se intampla, ei crede-ma ca atunci cand am dezghetat-o era proaspata si buna la fel cum o bagasem, si crede-ma am tinut-o cateva luni, asa ca n-o sa pateasca nimic taieteii tai, stai linistit/a.
Nu, se intaresc.
Uite aici reteta http://www.cs-gothic.ro/forum/announces/topic773.html