anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa postesc...Am luat niste biscuiti care contin aroma naturala identica unt...Mai sunt de post? thinking

Răspuns Câştigător
| beastgirl a răspuns:

In acest caz biscuitii nu sunt de post, imi pare rau...

5 răspunsuri:
| cretzufinish a răspuns:

Poate fi unt de cacao, pentru ca altfel nu exista explicatie. Nu cunosc si nici nu am studiat vreo substanta care sa inlocuiasca untul. Untul de origine animala se face prin baterea smantanii pasteurizate si fermentate, iar un inlocuitor cum specifica pe ambalaj, poate fi o aroma de lapte ceva, prin urmare nu sunt de post.

| Demoiselle a răspuns:

Mdasad...Asa ma gandeam si eu...

| Demoiselle a răspuns:

Imi pare rau Oliana, sunt de acord cu ce ai spus tu, dar daca tot postesc vreau sa postesc `asa cum trebuie`...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu fii habotnica! O usoara aroma de unt nu o sa iti strice postul. Spune Isus, ca nu ceea ce bagi in gura este pacat ci cea ce scoti din gura. Ceea ce mananci se digera si iese, dar ceea ce scoti din interior pe gura, este din inima si asta este pacatul. Deci tine post, dar nu te uita la o aroma, sau la un cutit cu care ai taiat carne acum o luna. Nu asta conteaza, ci faptul ca renunti la carne si la alimente provenite de la animale ca sa oferi o jertfa lui Dumnezeu. Si sa stii ca acei biscuiti nu sunt cu unt ci doar cu o aroma sintetica de unt. Intentia jertfei tale este primita oricum. happy

| Smackdown a răspuns:

Nu cred.Slabe sanse sa fie de post.