E si izolatia interioara eficienta daca tratezi inainte peretele sa nu mucegaiasca pe sub izolatie
Esti spre nord, microapartament, prost aerisit. Nu prea ai sanse sa scapi vreodata de mucegai, poti pune orice izolatie, la un moment dat, tot va aparea.
Ca sa scapi de mucegai ai putea încerca sa speli cu clor acolo unde e murdar peretele, iar izolația interioară e destul de eficientă, însă din punctul meu de vedere mai bine îți iei și un calorifer electric, să nu îngheți de frig la iarnă
Multă baftă!
Casa are termopane? este aerisita corespunzator? Se poate face si izolatie interioara dar trebuie sa indeplinesti conditii de baza.Vezi pe google izolatii interioare.Iti recomand Mapei!
Recomandat ar fi sa se faca izolarea exterioara, dar daca nu e posibil acest lucru, se practica si izolarea interioara. Eu nu cred ca doar faptul ca un perete este la exterior face sa apara mucegai in casa; este posibil sa nu aerisiti suficient sau sa nu incalziti in mod constant incaperea. Indepartati totul, chiar si gletul daca este afectat si aplicati unul antiigrasie. Dati cu lavabila antimucegai pentru ca acestea sunt concepute astfel incat sa lase peretele sa respire. Rezultate foarte bune are Aeria Gold all-inclusive care se si curata foarte bine.
iwannabeperfect întreabă:
lololololol întreabă:
LisaJulie întreabă: