| koko123456 a întrebat:

Stau la camin si avem o cabina de dus ideea e ca la inceput am vazut ca e super infundata adica apa se ducea destul de greu. Dar acum se scurge toată pe dedesubtul caditei. Am încercat sa o desfundam dar acum se duce mai repede apa dar vine si mai repede apa pe sub cadita

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu este treaba voastra sa rezolvati problema!--- trebuie, doar, sa informati administratia caminului.

| ἶῆfἶῆἶƮყ a răspuns:

Nu e problema voastra, trebuie contactati cei ce administreaza caminul

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Sunt niste scule care se numesc: " sarpe pentru desfundat tevi" Una de 3 metri este cam 15-16 lei. O gasiti pe la metalo-chimice. Cu aia se poate face treaba mai usor si nu mai trebuie instalator care vine, nu vine. Aici este mai scump decat am luat-o eu dar nu totdeauna pe net este mai ieftin: http://www.msagroup.ro/sarpe-desfundat-tevi-3m.html

| baru a răspuns:

Se toarna clor industrial... daca nu se desfunda, chemi un instalator sa.ti curete instalatia!

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Desfundati cu "racul" (sau "sarpe"). Veti scoate multa mizerie. Puteti turna si granule "Peak" cu apa fierbinte. Insa, important este sa puneti silicon sanitar pe linga cadita, ca sa nu mai curga apa afara ci sa mearga in canalizare. Asta, daca va descurcati voi. Daca nu, mai bine un instalator. S-ar putea sa fie rupta si teava de evacuare si de aia curge pe linga cadita.