| micurutza2005 a întrebat:

stie cineva secretul la muraturile de conopida sau gogosari sa nu se inegreasca sau inmoaie, sa ramana albe, etc.mersi.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pune hrean si sterilizeaza bine borcanele prin fierbere la bain-marie.

3 răspunsuri:
| alessyca a răspuns:

Sa le pui hrean si boabe de mustar big grin

| Gexu a răspuns:

Trebuie sa aiba suficienta sare! dupa aceea totul decurge in mod normalhappy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu folosesc plicuri cu Picant Fix dulce acrisor pentru conopida si urmez instructiunile de pe plic+hrean, pentru gogosari folosesc tot Picant Fix dar in varianta iute si deasemeni pun hrean.Se foloseste numai otet alb de 9 grade si se potriveste dupa gust (vrei mai dulce, mai pui zahar sau miere, vrei mai acru, mai adaugi otet).