Https://www.dcnews.ro/......33774.html
ITI ies clatitele cu orice tip de faina.Reteta face difenta doua parti lapte, o parte apa minerala, oua sare si faina. Fara zahar ca se lipeste de tigaie.Si oricum umputura e dulce, nu?
Ok,mersi
O sa cumpar 650
Mersi si eu de funda
fara imi dau seama am luat faina de 650 si mi-a iesit.
Bunicii nostri folosesc un singur tip de faina pentru orice! Care mai merg la moara
De regula, cea de 000 se foloseste la prajituri si cozonaci, cea de 650 este pentru paine.
Dar daca vrei paine alba poti folosi si din 000.
Poti folosi la prajituri si faina de 650, dar la cozonaci trebuie lasati timp mai mult ca sa creasca.
La clatite sunt bune amandoua, dar preferabil cea alba ca ies mai albe.
Din ce am auzit si eu de la mama cand mergeam cu ea si cu tata la cumparaturi, aia 000 este universala. Poate fi folosita la orice fiindca este mai concentrata, mai groasa cumva. In schimb, aia 650 poate fi folosita doar la paine, dar painea de o scoti cu 650 nu o sa o scoti in veci cu 000. Asa ca alegi, una de merge si e ok la toate sau una buna, dar fenomenala la un singur lucru? Romanul ce alege, ce e mai ieftin si mai universal.
Pe langa ca nu esti roman esti si putin asa mai intarziat la minte nitel este? Pai cum ma in pana mea sa iei o faina din aia 650 cu care faci doar paine cand cu aia 000 poti sa faci si paine, si cozonac, si gogosi, si clatite si toate chestiile de contin faina ))...Dar na, painea e baza tata )). Ia cu paine. Si uite asa am descoperit ca esti tot romanas mafiosoule ))
Sincer din ce am inteles aia 650 e mai greu de facut pentru ca foloseste si invelisul exterior de la grau si germene de grau, deci trebuie mai multa munca pentru a o produce in schimb cea 000 care este fina este doar boaba de grau strivita. Si de aia este mai ieftina ca este mai usor de produs.