| EvaTramell a întrebat:

Stiu ca este o intrebare mai ciudata putin deoarece unele fete doresc un regim de slabire dar eu as dori un regim de ingrasare. Ce as putea sa mananc?
Stiu ca painea ingrasa cel mai mult happy dar as mai vrea sa mai stiu ce sa mai mananc. As cam dori sa ma ingras putin deoarece nu sunt multumita de silueta mea. Nu sunt slaba dar nici grasa asa intrebig grin si as cam dori sa ma ingras.big grin
In urma cu vreo 6 luni am urmat un tratament pentru chisturi si acele medicamente nu doar mi-a disparut chistu ci si mi-a dat o pofta de mancare foarte mare. Si as mai dori sa stiu ce as putea sa mananc. Nu as vrea sa mi recomandati vitamina C si medicamente pentru ingrasare deoarece vreau sa ma ingras stiti vorba aia " Pofta vine manancand". Deci ce as putea sa mananc? Cartofi prajiti sunt in regula daca mananc?
Dau fundita si vot. Mai multe raspunsuri.happy

5 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Buna!
si eu cautam asa cevalaughing
si mi-a spus cineva sa mananc cat pot de mult si daca pot si la ore fize,si seara in special!
deci,eu zi de zi mananc paste,macaroane cu branza,spaghete,macaroane cu carne,etc,astea nu lipsesc din alimentatia mea,si mananc in fiecare z cate o ciocolata,stiu ca nnu e bine dar m-am obisnnuit cu ea si deja e ca un droghee hee
mananca paste in fiecare zi si de fiecare data cand mananci sa mananci cu paine,foarte multa paine,bea mult lapte,si mananca si sosuri, carne, banane.astea o sa te ajute! si inca ceva,daca te stresezi din orice, incearca sa uiti de stres, poti sa mananc cu tonele daca te stresezi ca nu se pune nimic pe tine!
bafta!

| deavolu a răspuns:

Daca o sa aflii un raspuns te rog sa mi0l spui si mie caci si eu vreau sa ma ingaras si mananc cat 2 persoane dar degeaba

| Misspink2000 a răspuns:

Sunt buni si cartofii prajiti, dar sa nu te ingrasi prea repede, mananca-i cu piept de pui la gratar.

| grgdlk a răspuns:

Cunosc persoane care mananca, cat 3, dar sunt pielea si osul, si pers care de abia se ating de mancare si sunt destul de bine facutelaughing
mai depinde si de organismul fiecaruia nu e neaparat sa mananc mult sau putin

| lionbeat a răspuns:

Fa-ti un obicei sa mananci seara tarziu, ia arahide si include in meniuri neaprat deserturile. Cartofi prajiti e OK. Cat maimulte paste si paine. Vezi sa nu exagerezi! Pentru acumularea grasimii ultra-fast mergi la McDonalds pentru toate mesele - dar nu este sanatos.