In primul rand tu n-ai ce lua, nu ai nici un drept la averea bunicii tale.
Mostenitoare este mama ta (daca este singura la parinti) si fratii/surorile ei (daca are).
Tot mama ta poate s-o interneze pe bunica, bineinteles la recomanadarea unui psihiatru.
Nu este tocmai normal, dar se mai intampla in unele familii.
Urmatorul mostenitor dupa bunica ta, e mama ta.tu nu prea ai ce face.consulta-te si cu un avocat, dar din ce stiu eu, inca nu ai drepturi.trezeste-o pe mama ta la realitate, fa-o sa constientizeze ca parintii lucreaza pentru copii si spune-i ce iti doresti si ca totul depinde de ea.ea te poate face mostenitor pe partea ei de avere care ii revine de la bunica ta.
De fapt, nu ti se cuvine nimic, pentru ca nu sunt ale tale si nu sunt platite cu bani din munca ta.
Legal, sunt ale bunicii pana la moartea ei. daca ea doreste sa dea ceva, este dorinta ei, daca nu, nu aveti ce face pana nu moare!
cred ca tu ai o problema cu posesiunea, si trebuie s aintelegi ca LEGAL nu ai nici un drept asupra unor bunuri care nu le-ai castigat tu prin munca legala, nu-s pe numele tau si nici nu ai acte de mostenire sau posesiune pe numele lor.
Invata sa repsecti propietatea altuia si sa accepti ca, tu nu ai nimic al tau, esti minor si esti sub tutela parintilor pana la majorat, cand poti sa-ti iei traista in bat si sa pleci sa-ti castigi existenta.
Conform legii, al tau este doar ceea ce ai cumparat pe numele tau cu bani proveniti din munca ta.
Nu poti impune cuiva sa-ti dea ceva doar pentru ca vrei tu, asta este doar in imaginatia ta, nu si legal.
Eu nu am niciun drept, dar mama are si nu se impune.Si problema sunt discuțiile aferente.Ea nu are nici o inițiativa si nu își cere drepturile care i se cuvin.Ce o sa facem? O sa ne uitam Forever lung la ce e al nostru? Nu e normal, nu e vorba de posesiune aici.
adiz07 întreabă: