| Dragosh123 a întrebat:

Acum ca tot vine caldura, am o intrebarebig grin. Am hectare intregi de pepene, m-am scarbit de atata pepene, dim la pranz seara.toata ziua numai pepene[ma refer pe perioada verii]. dar vreau sa fiu precautbig grin. daca m-ati putea ajuta cu niste idei ce as putea face din el. dulceata rachiu orice idee mi-ar fi de ajutor.multumesc anticipat. [ dau fundita!]big grin

4 răspunsuri:
| vazelin a răspuns:

Poti sa iti faci afacere! singurul compot sau gem de pepenelaughing
in zona mea nu se face deci nu stiu multe despre el! da ai putea sa incerci si sa vezxi. poate prinde

| Dragosh123 explică:

Stau prin zona brailei.o afacere cu pepeni nu-i cea mai mare solutie.in zona asta nu vezi porumb grau si alte cereale.cat vezi cu ochii pepenelaughing lumea e satula.ma gandeam la ceva.nu stiu. oarecum diferit de gustu pepenului propriuzislaughing ca pacat de el.se strica degeababig grin

Abh
| Abh a răspuns:

Cultiva-ti terenul cu altceva daca pepenii nu sunt aducatori de profit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot zici ca ai hectare multe, ai putea sa ii vinzi, sau chiar sa faci dulceata din el.Ai putea sa inchei un conract cu patiserii sau cofetarii,sau daca te pricepi ai putea sa faci tu torturi cu frisca, crema de vanilie si ornamente din pepene. Daca te priecepi, poti sa faci "sculpturi"in pepene sau chiar sa ii inveti pe altii.Cea mai usoara posibilitate ar fi ce de a-i vinde sau de a incheia un contract cu o cofetarie.

Sa ne anunti ce decizie ai luat!