| Loredana_1939 a întrebat:

Am citit recent pe net de cafeaua minune. si anume Cafeform. E un pliculet de cafea, costa 4, 5 lei si cica slabesti 1 kg pe zi thinking Nu prea cred. dar sa ziceam ca 1 kg la 2-3 zile tot ar trebui sa dai jos. Vroiam sa va intrebare daca are cineva idee. daca a luat asa ceva si daca chiar este pe bune treaba si se slabeste de la ea, ca m-ar tenta sa o iau. combinata cu o dieta nu foarte drastica pentru ca nu sunt in stare sa tin una drastica fiind foarte >pofticioasa:" si sport. ar trebui sa mearga. Daca a luat cineva si stie ceva de aceasta cafea va rog sa imi raspundeti! Multumesc :*

3 răspunsuri:
| Daliutza a răspuns:

Stiu eu dar nu despre aceasta dspre alta cura minune tot cu esenta d cafea.dar trebuie cat de cat sa ti si tu o dieteta u e neaparat sa stai nemanacata sau chesti de genu trebuie sa mananci salate hesti fara grasimi no mor ciocolata. fara fast foood sti tu.si sala da nu exagerat.eu am tinut dieta cu, otet natural de mere.si a functionat. sper sa te ajut

| InGErAsHFaCutPraF21 a răspuns:

Pai cred

| Loredana_1939 explică:

Cea cu otet de mere am incercat si eu sa o tin acum cateva zile. luam inainte de masa o lingurita de otet dizolvat cu putina apa insa nu am putut gustul fiind oribilsad asa ca m-am opritlaughing