Buna.
Eu nu pun, decat foarte putin, pentru ca se rumenesc, se ard si se prind prea tare daca fac aluatul dulce. Eu prefer sa presar zaharul pe ele dupa ce sunt facute, sau le ung cu finetti sau un gem mai dulce .
Da.se pune in compozitie.Depinde de cat vrei tu sa fie de dulci.Nu se recomanda sa se puna prea. mult
Nu pune in aluat ca te pot arde urat din cauza zaharului, daca le mananci cu gem sau ciocolata acestea vor fi indeajuns daca vrei sa le mananci cu alte mancaruri mai sarate gen branza te-ar incurca zaharul.
Sigur.Daca vrei sa aiba gust dulce atunci da si ma gandesc ca toata lumea mananca clatitele dulci.
DA, se poate pune zahăr în coca pentru clătite, sau doar deasupra ) pe clătitele gata preparate ).
Vezi diverse reţete la linkul :
http://retete.eva.ro/desert/clatite-traditionale-dulci-articol-28886.html
http://www.petitchef.ro/tags/retete/clatite-dulci
http://www.bucataras.ro/cautare-retete/tag/clatite+dulci.html
http://www.edelicios.ro/clatite-dulci-a-la-laura-s/
http://www.retetepentrutoti.ro/2012/11/16/clatitele-dulci-se-parfumeaza-cu/
http://www.restaurantedelux.ro/......adure.html
http://www.petitchef.ro/retete/clatite-dulci-a-la-laura-s-fid-1418243
Nu e o intrebare stupida.se punde zahar in coca de la clatite dar foarte putin-o lingurita, doua.
Se poate pune, insa eu nu prea folosesc. Mai bine pun un strop de esenta de vanilie/migdale/portocale...