Pui uleiu in tigaie il lasi sa se incalzeasca spargi oule si le pui in tigaie dupa aia cu o lingura dai uleiu din tigaie pe oua
Mai intai spargi oul. Apoi il pui intr-o cratita cu ulei incins. Il lasi putin acolo si apoi il intorci. Poti adauga si putina sare.Gata.
Sfat: stai putin mai departe de tigaie pentru ca s-ar putea sa sara ulei.
Pai mai intai iei untura o pui in tigaie si o pui pe foc lasi freo 5 min sa se lase untura sau si ulei poti sa pui iei 2 oura cu unul dintre capete dai in ceva si il spargi si dupa il imparti in 2 nu stiu exact cum sa zic deci cu fata sparta in fata la tigae si il lasi sa cada faci la fel cu amandoua si dupa trebuie sa nu le lasi sa se imprastie in tigae si dupa max 2 min le scoti dar vezi sa nu te arzi sincer n-am facut dar m-am uitat la maicamea exact cum ti-am zis eu face si nu cred ca e alta solutie
Pui intr-o cratita ulei. Il lasi sa se incinga iar cand vezi ca e incins spargi un ou si torni galbenusul din-auntru in tigaie. Sa nu te stropesti!
Pasul 1. Pui status pe mess: "DND.La bucatarie.Gatesc "
Pasul 2. Speli bine mainile cu apa si sapun
Pasul 3.Deschizi larg ferestrele ca sa simta si vecinii ca gatesti
Pasul 4.Se iau ouale si se spala bine in caz ca mai au gainat pe ele, nu ai vrea sa iti ajunga in tigaie
Pasul 5.Aici fii atent,vine partea grea: Se pune tigaia pe foc, iar cand se incinge uleiul, spargi ouale si le pui in tigaie.ATENTIE! FARA COAJA! Dureaza cateva minute pana se prajesc asa ca vei avea timp sa dai o fuga pana la calculator ca sa verifici cine ti-a scris pe mess "ooooo gatesti :X"
Pasul 6. Daca miroase a ars,e clar, ti s-au ars ouale, prostule! am zis doar sa dai o fuga pana la calculator nu sa stai 10minute laudandu-te ce bucatar iscusit esti. Offf! Ti s-a dus micul dejun.
Pasul 7. In fine, roag-o pe mami cand vine de la cumparaturi sa prajeasca niste oua iar apoi ideal e sa le si pozezi putin ca sa ai ce poze adauga pe facebook in albumul "Pe la bucatarie..."
Ouale prajite se fac in tigaie pui ulei, de preferat de masline il lasi sa se incinga un pic dupa pui ouale si ori dai cu o lingura ulei din tigaie pe oua ori le intorci cu galbenusu in jos ori le las asa si ast sa se faca doar albusu deci merit funda sau nu
Fi Atent Pui ulei in tigaie lasi putin spargi ouale si le pui in tigaie FARA COAJA asa acum iei o lingura sau o paleta si pui ulei din tigaie peste oua pana vezi ca se face crusta a si inca ceva dupa ce leai bagat nu le lasa mai mult de 2 minute max 3 ca se ard Pofta Buna.
Iti iei outzele din pantaloni si le pui pe aragaz
Ce este chiar atat de greu?
Buna seara! poti adopta o altfel de procedura in prajirea oului, pui apa la fiert cu un pic de otet, apoi spargi cu grija oul si iese la fel de bun si nu are caloriile oului prajit in ulei
Pui ulei intr-o tigaie o lasi sa se inginaga dupa aceea spargi oule fara cuaja le pui in tigaie si gata.